OM OSS

The Team Development Team arbetar med konsult-, coaching- och utbildingstjänster till framför allt  organisationer och drivs av Thomas Viksberg och Daniel Ekholm.

The Team har bred erfarenhet inom företags- & organisationsutveckling, kommunikation, coaching, ledarskap och personlig utveckling vilket ger dig som kund  många möjligheter.

Spetskompetensen vi besitter ligger i att på spännande och inspirerande sätt blanda ledande teori och modeller med effektiva övningar och praktiserande för bästa möjliga utveckling och lärande.

thomas viksberg

Thomas Viksberg är ledar- och organisations-utvecklare med fokus inom prestationspsykologi och teamutveckling.

Thomas har drygt 20 års erfarenhet från branschen och jobbat med såväl stora multinationella företag som kommuner och idrottsföreningar.

Thomas är certifierad ICC businesscoach, NLP Master tränare samt mental tränare. Han har lång erfarenhet av utbildningar inom ledarskap, ledningsgrupper, coachning samt av att driva utveckling och förändring.

Daniel ekholm

Som konsult, coach och föreläsare inspirerar och assisterar Daniel både storföretag, kommuner och idrottare mfl att utvecklas, må bättre och prestera bättre.
 
Daniel har bland annat en kandidatexamen i psykologi, är utbildad team- och individcoach, NLP Master och har de senaste 15 åren utbildat, coachat och inspirerat tusentals människor inom personligt ledarskap, personlig utveckling samt inom grupp- & teamutveckling.
 
Daniel har även lång och bred erfarenhet av både mental och fysisk träning där Daniel bland annat är flerfaldig svensk mästare och före detta landslagsman i Taekwondo.

Vision

Ett samhälle där alla individer och organisationer är resursstarka, lever sina drömmar och fulla potential.

Värdegrund

Nyfikenhet och stort intresse att förstå människor och organisationer på en djupare nivå!

 

För mer information e-posta till daniel@theteam.nu / ring 0736-91 49 97 alt. thomas@theteam.nu/ 0708-74 53 33

Hört från kund

The team development team utbildade vår ledningsgrupp där stämningen på våra möten präglades av kreativitet och förändringsbenägenhet"
Furhoffs och Björn Furhoff

Vad vill ni nu?